hits

Musikk - Handletur

I dag ble det en tur til Nannestad for å kjøpe vinylplater, bl.a. Bruce Springsteen & The E-Street Band - Live 1975-85 (Boks med 5 stk. vinylplater). Kjøpte syv andre plater også, og skal jeg bedømme etter coverene så har dem høy gradering, men har jo naturlig nok ikke fått lyttet til dem enda så jeg er spent på om jeg gjorde et godt kjøp eller ikke. Om platene er like godt ivaretatt som coverene så er det et voldsomt bra kjøp, jeg håper på det.

Bruce Springsteen & The E-Street Band - Live 1975-85 (5 LP Box)

 

Øvrige plater som ble kjøpt i dag. Beklager uskarpt bilde, jeg droppet å ta et nytt.

Planen var å reise til Platekompaniet på Jessheim og handle noen nye plater også, men droppet den ekstra kjøreturen og bestemte meg heller for å legge inn en bestilling på 1200-1300 kroner for en 5 album og plastikkcover til å beskytte platene. Får hive inn den bestillingen en av de kommende dagene, jeg liker jo aller best å kjøpe vinyl nytt når jeg har sjansen til det.

Må roe meg litt med innkjøp nå, det er jo så mye jeg har handlet som jeg ikke har fått lyttet til enda, jeg må lytte gjennom alt før jeg skaffer meg nye album nå for om ikke så samler det seg opp mer enn jeg får hørt gjennom. Har kjøpt gløgg og skal blande den og rødvin og drikke det til film lørdag kveld og Farmen på søndag.

 

#Musikk #Vinyl #LP

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

janhelgesin

janhelgesin

46, Lunner

Jan Helge heter jeg, mann på 45 bosatt i Lunner, kommer opprinnelig fra Vestlandet. Her på bloggen vil jeg skrive litt om ting som interesserer og opptar meg samt hverdagen min.

Kategorier

Arkiv